Tjänster

Välkommen till mig på Lilla kliniken i Linköping. Här utför jag mina behandlingar! Jag finns även på Lilla Yogastudion, observera att det dessa två är på olika adresser!
På lilla yogastudion har jag bland annat klasser i Yin- Yoga.
Lilla Kliniken finns på Sankt Larsgatan 9, Linköping
Lilla Yogastudion finns på Vasavägen 13, Linköping


Gravidmassage

En mjukare massage som får dig att slappna av. Du kan få lite mer behandlande massage över axlar och nacke om så önskas, även baksida av vader, lår och rumpa kan ingå i din massage.
Du kan välja mellan 30, 45 och 60 minuter

BOKA


Koppningsmassage

Koppning är en metod som lämpar sig utomordentligt väl både som egen terapiform och i kombination med klassisk massage. Vi använder oss av två olika typer av koppor, den första är en plastkoppa där man pumpar ut luft den andra är en gummikoppa som man trycker fast. Koppning har använts i Kina i tusentals år och har en mängd olika användningsområden. Den har god påverkan på muskler och senor då de ökar blodcirkulationen och därmed lättar på spänningar i muskler. Det ökar lymfflödet och därmed hjälper till att föra bort avfallsprodukter ur bindväven. Ökar blodflödet i leder. Den drar ut slaggprodukter ur huden och stärker även hudens motståndskraft mot yttre påfrestningar. Sist men inte minst påverka våra organ positivt. Med hjälp av kopporna stimulera specifika punkter kan man lindra till exempel mage/tarm problematik och menstruations besvär

BOKA


Massage

Behandlande och avslappnande. Fokus på problemområden med stelhet eller smärta. Jag jobbar med akupressur, stretch, rörlighet, Deep Tissue- massage, men självklart en avslappnande boost för själen.
Du kan välja mellan 30, 45, 60 och 90 minuters behandling.


BOKA

Medial Rådgivning

Jag ser i bilder,text eller film. Det som kommer upp i mitt sinne beskriver jag för dig. Du kan ställa frågor om andra människor eller djur om du vet ålder och stjärntecken underlättar det.
Förberd dig gärna med att skiva ner dina frågor, så svara jag på allt de jag kan, även tidigare liv mm.
Om du vill kan Tarot kort använas tex lägga en stjärna på hur dina närmaste månader ser ut.