TJÄNSTER

Välkommen till mig på Lilla kliniken i Linköping. Här utför jag mina behandlingar! Lilla Kliniken finns på Sankt Larsgatan 9, Linköping


GRAVIDMASSAGE

En mjukare massage som får dig att slappna av. Du kan få lite mer behandlande massage över axlar och nacke om så önskas, även baksida av vader, lår och rumpa kan ingå i din massage. Du kan välja mellan 30, 45 och 60 minuter


KOPPNINGSMASSAGE

Koppning är en metod som lämpar sig utomordentligt väl både som egen terapiform och i kombination med klassisk massage. Vi använder oss av två olika typer av koppor, den första är en plastkoppa där man pumpar ut luft den andra är en gummikoppa som man trycker fast. Koppning har använts i Kina i tusentals år och har en mängd olika användningsområden. Den har god påverkan på muskler och senor då de ökar blodcirkulationen och därmed lättar på spänningar i muskler. Det ökar lymfflödet och därmed hjälper till att föra bort avfallsprodukter ur bindväven. Ökar blodflödet i leder. Den drar ut slaggprodukter ur huden och stärker även hudens motståndskraft mot yttre påfrestningar. Sist men inte minst påverka våra organ positivt. Med hjälp av kopporna stimulera specifika punkter kan man lindra till exempel mage/tarm problematik och menstruations besvär


MASSAGE

Behandlande och avslappnande. Fokus på problemområden med stelhet eller smärta. Jag jobbar med akupressur, stretch, rörlighet, Deep Tissue- massage, men självklart en avslappnande boost för själen. Du kan välja mellan 30, 45, 60 och 90 minuters behandling.


MEDIAL RÅDGIVNING

Jag ser i bilder, text eller film. Det som kommer upp i mitt sinne beskriver jag för dig. Du kan ställa frågor om andra människor eller djur om du vet ålder och stjärntecken underlättar det. Förbered dig gärna med att skiva ner dina frågor, så svara jag på allt de jag kan, även tidigare liv mm.
Om du vill kan Tarot kort användas tex lägga en stjärna på hur dina närmaste månader ser ut.


MER INFO


LILLA KLINIKEN

På Lilla Kliniken erbjuder jag olika behandlingar. Till mig kan du här komma på en djupgående massage, vid första tillfället ser jag över din kropp och utifrån det  kan vi göra en behandlingsplan om du önskar det . Givetvis är du välkommen för enstaka tillfällen.
Jag arbetar även med koppor som är väldigt effektivt för att lossa på fascia/bindväv som lätt bildar knutor.

Är du gravid har jag en speciell magkudde som ger babymagen extra utrymme och stöd, massagen är mjuk och avslappnande.

MEDIAL RÅDGIVNING

Medial rådgivning handlar om att stilla sinnet och hämta information som kan ge dig stöd i att förstå saker som varit eller ge guidning i vägen framåt. 

Medial rådgivning innebär att jag beskriver din livssituation och vem du är som person, dina starka och svaga sidorHar du problem med dina barn eller vänner? Står du vid ett vägskäl och ska välja väg?

Jag kan hjälpa dig att lyfta fram det som är viktigast för dig att börja med och ge dig verktygen till att sedan jobba vidare med dig själv och lyckas. 

Jag kan också berätta om dina tidigare liv och hur det påverkar ditt liv i dag. Har du frågor om nära och kära som finns på andra sidan? Jag hjäper dig tolka svaren till dig. Vill du ha en beskrivning av hur ditt liv ser ut i dag och några månader framåt, tar jag hjälp av Tarotkorten.