Marianne

Mitt namn är Marianne Fors. Tidigare har jag arbetat inom sjukvården, bland annat som sjuksköterska på röntgen, jag är också diplomerad näringsrådgivare.  
Idag arbetar jag på Lilla Kliniken och på Hälsocompaniet i Linköping där jag erbjuder tjänster inom massage, yoga och samtal/medial rådgivning.

Lever du ett stressat liv och känner att du vill göra något åt det? Välkommen till mig för avslappning, stresshantering och/eller mental träning. Jag erbjuder även detox fotbadsbehandling. Jag ser fram emot att få träffa dig! 
LILLA KLINIKEN

På Lilla Yogastudion erbjuder jag både yoga och olika behandlingar. Till mig kan du här komma på en djupgående massage, första tillfället kollar vi av vad som behövs och sen kan vi göra en behandlingsplan om du önskar det. Givetvis är du välkommen för enstaka tillfällen.
Jag arbetar även med koppor som är väldigt effektivt för att lossa på fascia/bindväv som lätt bildar knutor. För gravid massage har jag en speciell bänk som ger mage extra utrymme och stöd, behandlingen är mjuk och avslappnande.

På Lilla Yogastudion kan du delta i mina yogaklasser, just nu arbetar jag med yinyogan, lugn och skön yoga för dig som behöver varva ner.

Länk till bokning hos Lilla Kliniken hittar du här:

https://www.lillayogastudion.se/marianne/

MEDIAL RÅDGIVNING

Medial rådgivning handlar om att stilla sinnet och hämta information som kan ge dig stöd i att förstå saker som varit eller ge guidning i vägen framåt. 

Medial rådgivning innebär att jag beskriver din livssituation och vem du är som person, dina starka och svaga sidor. Har du problem med dina barn eller vänner? Står du vid ett vägskäl och ska välja väg?
Jag kan hjälpa dig att lyfta fram det som är viktigast för dig att börja med och ge dig verktygen till att sedan jobba vidare med dig själv och lyckas. 

Jag kan också berätta om dina tidigare liv och hur det påverkar ditt liv i dag. Har du frågor om nära och kära som finns på andra sidan? Jag hjäper dig tolka svaren till dig. Vill du ha en beskrivning av hur ditt liv ser ut i dag och några månader framåt, tar jag hjälp av Tarotkorten.