Marianne

Mitt namn är Marianne Fors. Tidigare har jag arbetat inom sjukvården, bland annat som sjuksköterska på röntgen, jag är diplomerad näringsrådgivare,
och utbildad instruktör i medicinsk yoga och Yin Yoga. 
 Idag arbetar jag på Lilla Kliniken i Linköping där jag erbjuder tjänster inom massage,
yoga och samtal/medial rådgivning.

Lever du ett stressat liv och känner att du vill göra något åt det? Välkommen på en skön eller behandlande massage, ett avslappnande samtal med stresshantering eller rådgivning för att hitta ett lugnare sätt att leva. Är du gravid är massage det bästa du kan ge din kropp!

LILLA KLINIKEN

På Lilla Kliniken erbjuder jag olika behandlingar. Till mig kan du här komma på en djupgående massage, vid första tillfället ser jag över din kropp och utifrån det  kan vi göra en behandlingsplan om du önskar det . Givetvis är du välkommen för enstaka tillfällen.
Jag arbetar även med koppor som är väldigt effektivt för att lossa på fascia/bindväv som lätt bildar knutor.

Är du gravid har jag en speciell magkudde som ger babymagen extra utrymme och stöd, massagen är mjuk och avslappnande. 

På Lilla Yogastudion kan du delta i mina yogaklasser, Yin Yoga eller medicinsk yoga.
Båda yogaformerna är lugna  där rörelsen och andningen  är i fokus.  En bra träningsform för dig som behöver varva ner.

Länk till bokning hos Lilla Kliniken hittar du här:

https://www.lillayogastudion.se/marianne/

                MEDIAL RÅDGIVNING

Medial rådgivning handlar om att stilla sinnet och hämta information som kan ge dig stöd i att förstå saker som varit eller ge guidning i vägen framåt. 

Medial rådgivning innebär att jag beskriver din livssituation och vem du är som person, dina starka och svaga sidorHar du problem med dina barn eller vänner? Står du vid ett vägskäl och ska välja väg?

Jag kan hjälpa dig att lyfta fram det som är viktigast för dig att börja med och ge dig verktygen till att sedan jobba vidare med dig själv och lyckas. 

Jag kan också berätta om dina tidigare liv och hur det påverkar ditt liv i dag. Har du frågor om nära och kära som finns på andra sidan? Jag hjäper dig tolka svaren till dig. Vill du ha en beskrivning av hur ditt liv ser ut i dag och några månader framåt, tar jag hjälp av Tarotkorten.